HomeNezařazenéDycky Most! – Víme jakou má hodnotu Luďanův dům a našli jsme...

Dycky Most! – Víme jakou má hodnotu Luďanův dům a našli jsme 10 bytů na prodej kousek od Severky

Datum:

Podobné články

Jak vyřešit ubytování až 10 000 uprchlíků za 166 Kč na osobu za den

Každý den prchají před válkou tisíce lidí, kteří opustili...

Realitní kongres 2021

Letos v říjnu proběhl Realitní kongres. Setkání realitních makléřů,...

Jak výhodně ministr Arenberger k bytu na Praze 1 přišel

Oslovila nás Česká televize, abychom pro pořad 168 hodin...

Podle dat z katastru se loni prodalo 9 % více domů než rok předtím

Prozkoumali jsme data z katastrálního úřadu o prodaných bytech...

Komediální seriál Most! odvysílaný Českou televizí, který trhá divácké rekordy, proslavil nejen mnohé doposud neznámé herce, ale i určitá místa ve stejnojmenném městě. My jsme pro vás zjistili, jaká je tržní cena domu hlavní postavy, Luďka Říhy, a objevili 10 bytů, ze kterých se dostanete do Severky dřív, než farář vypije flašku vodky.

Při hledání možná nejslavnějšího mosteckého domu současnosti nám pomohl článek Radomíra Kejduše na stránkách cnews.cz. Nachází se na adrese Jožky Jabůrkové 1780/5, Most. Dle údajů z katastrálního úřadu má zastavěnou plochu 83 m2 a je na pozemku o rozloze 445 m2, kde stojí ještě garáž s 50 m2 na Luďanovo červené „Bávo“. Jelikož dům má dle fotografií 2 patra a verandu, tak jsme při výpočtu vycházeli z užitné plochy domu 160 m2.

Na základě analýzy nabídek podobných nemovitostí v okolí z posledních měsíců je jeho hodnota 1 900 000 Kč.

Dům zatím není na prodej, ale je možné, že díky seriálu by se prodal ještě dráž.

 

 

Byty na prodej u seriálových míst

Dalším ikonickým místem je restaurace Severka. Prohledali jsme veřejné nabídky bytů na prodej a našli jich 10, ze kterých vám cesta na pivo nezabere více než 8 minut. Najdete tu malé garsonky i třípokojové byty pro rodinu. Navíc cena ani jednoho z nich nepřesahuje 750 000 Kč. Mrkněte na celý seznam zde.

Mysleli jsme i na ty, kteří by se rádi stali dobrovolníky Snědé tísně. Jelikož je ale sídliště Chanov od Mostu kousek stranou za dálnicí, tak procházka do práce zabere více času. Zde najdete 5 bytů, ze kterých můžete pomáhat přímo v centru dění za méně než 25 minut chůze. Byt 4+1 můžete mít i za 400 000 Kč.

Vývoje cen bytů v Mostě

Celkově jsou ceny bytů v tomto severočeském městě nižší než na většině území Česka. Za poslední rok tu ani příliš nerostly, jako jsme zaznamenali v jiných částech naší země. Uvidíme, zda se něco změní po odvysílání seriálu Most!, který sledovalo milióny diváků.

 

 

Nejnovější články