HomeAnalýzySpustili jsme realitní web, kde u tisíců inzerátů uvidíte i odhad jejich...

Spustili jsme realitní web, kde u tisíců inzerátů uvidíte i odhad jejich ceny

Datum:

Podobné články

Metro index 2024: Bydlení na metru opět zdražuje

Za posledních 7 let, co sledujeme cenový vývoj v...

Od rekordů k propadům: Velká analýza realitního trhu v Česku

V roce 2021 jsme byli svědky rekordního počtu prodejů bytů a domů. Naopak rok 2023 přinesl obrat o 180 stupňů, kdy se trh propadl na nejnižší úroveň za posledních osm let. Tato analýza se zaměří na to, které kraje a města zažívají největší změny a jak se mění trendy na trhu s nemovitostmi.

Výpočet reprodukční ceny: Na jakou částku by měla být pojištěna vaše nemovitost?

Reprodukční cena V červenci 2023 spustila Česká asociace pojišťoven (ČAP)...

Realizované prodeje nemovitostí: Co nám říkají data z katastru?

Při sledování trhu s nemovitostmi se často zaměřujeme nejen...

Ode dneška u nás na webu valuo.cz najdete tisíce bytů a domů, které jsou aktuálně v ČR na prodej. U každého z nich navíc uvádíme i odhad jejich skutečné ceny. Někde se liší cena i o více než 500 000 Kč.

Díky unikátnímu algoritmu, který průběžně sleduje a vyhodnocuje většinu českých realitních nabídek, navíc hned víte, jestli nabízený byt či dům není náhodou předražený.

Zobrazit inzeráty

Kromě odhadu tržní ceny odhalujeme i stáří inzerátu, nebo jak se cena nemovitosti měnila v čase. Pokud plánujete kupovat nemovitost, tak snadno poznáte, jestli máte s nabídkou spěchat, nebo si naopak zkusit vyjednat slevu. Např. když víte, že se byt nabízí již 4 měsíce a majitel 2x zlevňoval, tak jste ve výhodě a můžete si zkusit vyjednat ještě lepší podmínky. Tyto informace vám však na jiných realitních webech neřeknou.

Na své si přijdou i lidé plánující investovat do nemovitostí za účelem následného pronájmu. U každého inzerátu je kromě prodejní ceny i odhad nájemného, takže hned získáte představu, kolik vám byt nebo dům může vydělávat.

Zobrazit inzeráty

Níže jsem pro vás připravili souhrnnou statistiku toho, co jsme z posbíraných dat z předních realitních webů zjistili.

 

Zobrazit inzeráty

Nejnovější články